Esküvő helyszín
Oszd meg ismerőseiddel: social facebook social google social twitter
Esküvő helyszín | Sipito-Park Esküvő és rendezvény helyszínek

Sipito-Park Esküvő és rendezvény helyszínek

Esküvő, csapatépítő tréning, házassági évforduló, születésnapi parti, bál, osztálytalálkozó és sorolhatnánk még a rendezvényeket, amelyek szervezéséhez elengedhetetlen egy jó helyszín és – amennyiben felhőtlen szórakozásra, élményre vágyunk – egy profi csapat. Mindezt megtalálja a főváros vonzáskörzetében Pilisen a Sipito Pihenőparkban.

Mikor a megfelelő helyszínt keressük, ahol adottak a feltételek egy minden igényt kielégítő rendezvény szervezéséhez, érdemes számításba venni a Monorierdő és Pilis között, árnyas fákkal övezett környezetben meghúzódó, húsz éve folyamatosan fejlődő Sipito Pihenőparkot.

 A 10 hektáron elterülő parkban többféle helyszín és számos eszköz áll rendelkezésre a különféle rendezvények akadálytalan lebonyolításához.

A park könnyen megközelíthető, mégis kellően távol van a települések zajától, így a rendezvények zavartalan környezetben zajlanak. A vonattal érkezőket a monorierdői állomásról igény esetén lovaskocsikkal szállítjuk hozzánk, amennyiben erre igényt tartanak a vendégeink.

Pihenőparkunkban megtalálható egy 200 fős rendezvénysátor, illetve egy 80 fő befogadására alkalmas nádfedeles, fűthető épület, amely téli rendezvények lebonyolítására alkalmas. Rendelkezésre áll egy 50 fős terasz, amely vendégváró helyszínként is funkcionál. Lehetőség van grillezésre, valamint bográcsos ételek szabadtéri elkészítésére is.

Sportprogramok szervezése is megoldható  korszerű műfüves labdarúgó- és teniszpályáinkon. Mindkettő világítással ellátott, így akár esti mérkőzések lejátszására is van lehetőség.

Szállás esküvők és más rendezvények esetén is igénybe vehető, 120 fő elszállásolására van lehetőség. A nagycsaládosokat apartmanok várják, de fürdőszobával ellátott kétágyas szobákban is megszállhatnak a vendégeink.

A park gyermek és ifjúsági táborok kedvelt helyszíne, óvodáskorúak és iskolások részére egyaránt szervezünk erdei programokat, melyeket lovaglás, kocsikázás és az állatsimogatóban szerzett vidám élmények tesznek teljessé.

Rendezvények teljes lebonyolítását vállaljuk, mondhatni a-tól z-ig. A park korszerű meleg konyhájában bármilyen ételt elkészítenek szakácsaink, de kapcsolatban állunk többek között cukrászokkal, esküvő esetére ceremóniamesterekkel, vőfélyekkel, dekorációs szakemberrel, fotóssal, fodrásszal is.

Komplex szolgáltatáskínálattal állunk vendégeink rendelkezésére, legyen szó esküvőről, céges rendezvényekről, családi ünnepekről, nyári táborokról, nyugdíjasoknak szervezett programokról.

A Sipio Pihenőpark elérhető áron kínál minőségi szolgáltatásokat azok számára, akik természetközeli környezetben szeretnének felejthetetlen élményekkel gazdagodni.

SIPITO pihenőpark, esküvő helyszín - ahol a nyugalom kezdődik
KAPCSOLATFELVÉTEL

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Írja meg hogy mire van szüksége és mi felkeressük Önt az optimálisabb megoldással. Üzenjen vagy hívjon minket bizalommal!

Robotok elleni védelem feloldása

2016 © | sipito.hu
esküvhelyszín, rendezvény helszín

Time: 0.0634 ms | Memory: 2.69MB | Version: 3.5